- Røget smag på kød, fisk og grøntsager
- Brug træspåner, træpiller eller krydderier
- Rustfrit stål
Med røgboksen kan du nemt give din mad en dejlig og lækker røgsmag, når du griller! Røgboksen kan bruges i både kul- og gasgrill og gør det nemt at tilføje en røget smag til din grillmad.
Røgboksen er perfekt til brug med allerede opblødte røgpiller eller træspåner. Men du kan også bruge rosmarin, timian og andre krydderurter i røgboksen for at få en dejlig smag af krydderurter. Sørg for, at de friske krydderurter altid er gennemvædet med lidt vand i rygeboksen, så de ikke brænder på.
Når du har tændt grillen, og gløden er perfekt, skal du placere røgboksen på kullene under grillristen (eller direkte på gasgrillen). Når dine træspåner, træpiller eller krydderier bliver varme, dannes der røg, som siver ud af de små huller i røgboksen og giver din mad smag.
Hvor meget røgsmag din mad får, afhænger af røgtiden, og for at opnå det bedste resultat bør du grille så meget som muligt med låget på. Farven på røgboksen vil blive mørkere og sodet med tiden, hvilket er helt naturligt.
Røgboksen er lavet af rustfrit stål og bør kun vaskes i hånden.
Kassen leveres uden træspåner.