- Smelt chokolade eller smør
- Opvarm saucer
- Kan vaskes i opvaskemaskinen
Med denne smarte chokoladesmelter kan du smelte chokolade og smør eller varme saucer i mikroovnen. Chokoladesmelteren er lavet af fødevaregodkendt silikone og har en hældetud, der gør det nemt at hælde den smeltede chokolade ned over wienerbrødet eller i pralineformen.
Chokoladesmelteren er nem at bruge, når du skal bruge chokolade eller smør til bagning og madlavning. Du behøver ikke arrangere et varmt vandbad eller bruge komfuret, men kan i stedet stille chokoladesmelteren i mikroovnen for at smelte chokoladen eller smørret.
Smeltet chokolade i mikroovnen
Bræk chokoladen i mindre stykker. Du kan putte op til cirka 150 gram chokolade i chokoladesmelteren. Indsæt chokoladesmelteren i mikrobølgeovnen og start den ved maks. 600 Watt.
Alt efter hvilken mikro du har, er det forskelligt, hvor lang tid der går før chokoladen smelter og det kan være godt bare at give chokoladen et par minutter ad gangen. Tjek chokoladen indimellem og giv den evt. mere tid. Brug en grydelap, når du tager chokoladesmelteren ud af mikrobølgeovnen.
Materiale
Smeltekanden er lavet af fødevaregodkendt silikone, der hverken giver eller absorberer smag eller lugt. Chokoladesmelteren kan modstå temperaturer fra -40 °C til +230 °C grader. Det betyder, at du både kan bruge chokoladesmelteren i en mikrobølgeovn og en almindelig ovn og varme den i vandbad. Chokoladesmelteren kan opbevares i køleskab og fryser.
Specifikationer
Materiale: Fødevaregodkendt BPA-fri silikoneVolumen: ca. 240 ml /150 gram chokolade
Højde: ca 8,5 cm
Bredde: ca. 8,5 cm på det bredeste, 5,5 cm ved mundingen
Designet i Tyskland
2 års garanti