- 35 hjerteformede praliner
- Vaskes nemt i opvaskemaskinen
- 100% fødevaregodkendt silikone
Med pralinformen hjerte er det nemt at lave gode geléhjerter og hjerteformede chokoladepraliner. Pralinformen giver 35 hjerteformede praliner perfekte at give væk eller putte i skåle som en forkælelse!
Formen er lavet af 100% fødevaregodkendt silikone og kan modstå temperaturer mellem -50°C til +230°C. Pralineformen kan opbevares i fryseren, bruges i ovnen og nemt vaskes i opvaskemaskinen efter brug.
Opskrifter på geléhjerter
2 1/2 dl strøsukker (250 g)
1 dl vand
1/2 kop glukosesirup (75 g)
225 g frosne hindbær
12 husblas blade
1 tsk citronsyre
Strøsukker til at rulle geléhindbærene i
1. Læg gelatinebladene i en skål med koldt vand.
2. Kog strøsukker, vand og glukosesirup op i en gryde til 150 grader. Varm imens hindbærrene i en gryde og bland til en puré. Si pureen gennem en finmasket sigte for at slippe af med kernerne.
3. Tilsæt puréen til sukkeropløsningen og opvarm til 125 grader.
4. Pres vandet ud af gelatinebladene og tilsæt sammen med citronsyren i gryden. Rør grundigt.
5. Hæld hindbærdejen i forme og lad dem stå ved stuetemperatur i ca. 2 døgn.
6. Rul hindbærrene i strøsukker!
Opskrift af Peter Dahlberg.
Mere inspiration kan findes i Peters blog og instagram!