- Laver kødboller af jævn størrelse
- Kødbollerne holder bedre sammen
- Praktisk, når du laver mange kødboller
Med en kødbolleformer kan du hurtigt rulle mange kødboller af samme størrelse. Kødbollemaskinen er praktisk til jul, midsommer eller bare en almindelig hverdagsaften, når der er hjemmelavede kødboller på menuen.
Kødbolleformeren gør det nemt at forme faste, jævne kødboller. Tag det hakkede kød op med tangen, og tryk det godt sammen. Kødbollerne presses sammen i tangen, og de overskydende kødboller presses ud gennem hullerne i siderne.
Kødbollerne bliver runde, fine og jævne i størrelsen, ca. 3,5 cm i diameter. De pressede kødboller holder godt sammen, hvilket betyder, at kødbollerne forbliver runde og fine, selv efter at du har stegt dem.
Tip! Dyp tangen i vand fra tid til anden for at undgå, at kødet klistrer fast til metallet. Kødbollerne må kun vaskes i hånden (tåler ikke opvaskemaskine).
Du kan også bruge kødbollerne til bagning! Du kan f.eks. prøve at bruge kødbollen til at lave kagepops.
Kødbolleformeren er fremstillet i Italien.