- Hurtig og jævn tørring
- Vedligeholder smag og vitaminer
- Fem drejelige lejer
At bruge tørring som metode er en gennemprøvet, god og meget effektiv måde at konservere mad på. Madtørreren har fem forskellige lag, hvilket betyder, at du både kan tørre meget og mange forskellige typer mad på samme tid. Tørretemperaturen er lav (maks. Ca. 70°C), men luftstrømmen er høj, hvilket betyder, at råvaren bevarer alle vitaminer og smagsstoffer. Termostaten er justerbar mellem 35° -70°C.
Madtørreren er perfekt til tørring af frugt, grøntsager, krydderurter, svampe og kød.
Tørretiden varierer alt efter hvor tynde stykkerne er, men kan accelereres ved at dreje de fem forskellige tørreplader i forskellige retninger med et par timers mellemrum.
OBS! Madtørreren bliver varm under brug, brug grydelapper ved håndtering, mens den er i gang.Varmepladen rengøres med en fugtig klud, mens tørrepladerne og låget vaskes i hånden. Put dem ikke i opvaskemaskinen.