- Ekstremt skarpt æg
- Designet og fremstillet i Japan
- Skær uden at mase brødet
Der findes almindelige brødknive og så findes der brødknive fra Japan. De japanske brødknive fra KAI skærer nemt tynde skiver af friskbagte brød og surdejsbrød uden at mase eller presse brødet.
Brødkniven KAIs ekstremt skarpe og takkede blad skærer lige så effektivt, når du trækker bladet mod dig, som når du skærer væk fra dig. Kniven ligger godt i hånden og er meget velafbalanceret. Den skarpe kant og det stilrene japanske design gør brødkniven KAI til en oplagt kniv både derhjemme og i det professionelle køkken.
Brødkniven fås i to udgaver, Kai Wasabi og Kai Shun Classic.
Kai WASABI
Knivens sorte håndtag er lavet af en kombination af polypropylen og bambuspulver. Det giver optimal hygiejne, da bambus i sig selv har naturlige antibakterielle egenskaber. Knivbladet er helt omfavnet af håndtaget, hvilket gør det nemt at holde rent. Bladet er lavet af rustfrit, poleret stål og rengøres i hånden med mildt rengøringsmiddel.
Mål blad: 23 cm
Mål håndtag: 12,6 cm
Kulstofindhold: 1K6
Hårdhed: 58 HRC +/- 1
Brødkniven er en del af WASABI knivserien fra KAI
Kai SHUN Classic - Bedst i test!
Brødkniven Kai Shun Classic blev kåret som den bedste kniv i Norska Dagbladets brødknivstest, august 2019!
Bladet på Kai Shun Classic er lavet af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskstål på hver side, som giver hver kniv sit smukke og unikke mønster.
Håndtaget er lavet af lamineret Pakkaträ som har fået sin blanke finish efter omhyggelig slibning og polering.
Mål blad: 23 cm
Mål håndtag: 12,2 cm
Hårdhed: 61 HRC +/- 1
Brødkniven er en del af SHUN knivserien fra KAI