- Brug dine gamle gryder på induktionskogeplader
- Mellemlag i rustfrit stål
- Praktisk håndtag
Er du lige skiftet til en induktionskogeplade, er en induktionsplade en god løsning til fortsat at kunne bruge gryder, der ikke er magnetiske. Du kan bruge gryder, pander og kasseroller af aluminium, kobber, keramik eller rustfrit stål, som normalt ikke kan bruges på induktion!
Induktionspladen kan også bruges på elkomfurer og har desuden et aftageligt håndtag, der er praktisk ved madlavning på gaskomfur. Håndtaget kan bruges til madlavning, hvor gryderne er mindre eller har samme diameter som Induktionspladen.
Pladen fungerer som en almindelig kogeplade og holder maden varm i 5-10 minutter efter, at komfuret er slukket.
Mellempladen anbefales ikke at anvendes på glasbeholdere.
Instruktioner:
Placer din induktionsplade på en kogeplade, der passer til induktionspladens størrelse. Sæt en beholder på induktionspladen. Det er vigtigt, at induktionspladen passer til kogepladens størrelse og forsøg at optimere grydens størrelse i forhold til den induktionskogeplade, du bruger.
Hvis du bruger en gryde med en diameter der er mindre end induktionspladen, kan du kun have lav/middel varme på komfuret, da for høj varme kan skade dit komfur! Hvis du bruger en beholder med en diameter, der er større end induktionspladen, kan opvarmningen tage længere tid.
OBS! Vær forsigtig med varmen i starten og brug aldrig Power, Boost eller maksimal varme på komfuret – det kan beskadige dit komfur. Brug aldrig induktionspladen uden en gryde på den - det kan beskadige dit komfur.
Bemærk at induktionspladen ikke er optimal til kogende vand og ved meget høj varme kan induktionspladen blive gul, hvilket er helt normalt.
Induktionspladen er lavet af rustfrit stål og er 100% genanvendelig.